ناکامی بریتانیا در اجرای برنامههای کاهش مصرف شکر
انجمن دندانپزشکی بریتانیا (BDA) خواهان تغییر رویکرد مقامات اجرایی کشور در اقدامات مربوط به کاهش مصرف شکر شد.
به گزارش ژورنال انجمن دندانپزشکی بریتانیا، آژانس سلامت عمومی انگلستان بهتازگی در گزارشی اعلام کرده است اقدامات داوطلبانه برای کاهش مصرف شکر در فراوردههای غذایی، تأثیر حداقلی داشته و گاهی بیتأثیر بوده است.
اطلاعات مربوط به برنامههای دولتی کاهش مصرف شکر نشان میدهد صنایع غذایی طی ۴ سال گذشته درنهایت ۳ درصد از شکر محصولاتی که در سوپرمارکتها به فروش میرسد را کاهش دادهاند.
این در صورتی است که قانون وضع مالیات بر روی نوشیدنیها که از سال ۲۰۱۵ اعمال شد، سبب شده است کارخانهها برای جلوگیری از پرداخت مالیات میزان مصرف شکر در نوشیدنیها را تا ۴۴ درصد کاهش دهند.
در حال حاضر پوسیدگی دندان دلیل بیشترین مراجعات کودکان به بیمارستانهای بریتانیا است و با توجه به مشکلات موجود در دسترسی به خدمات درمانی، معلق ماندن برنامههای سلامت عمومی و ادامه یافتن رژیمهای غذایی سرشار از شکر، انتظار میرود نابرابریهای موجود در وضعیت سلامت دهان در این کشور افزایش یابد.
ادی کراوچ (Eddie Crouch)، رئیس BDA میگوید: «بریتانیا در حال باخت جنگ با شکر است؛ چرا که مسئولین اراده جدی برای جنگ واقعی را ندارند. اقدامات داوطلبانه صنعتگران برای فرمولاسیون مجدد محصولات غذایی خود، راه به جایی نمیبرد. ما نیاز به اقدامات اورژانسی و اجباری داریم.»
او ادامه میدهد: «با توجه به شیوع کووید ۱۹ باید بر اقدامات لازم برای مقابله با بیماریهای قابل پیشگیری مانند پوسیدگی دندان و چاقی تمرکز کنیم.»
گزارش آژانس سلامت عمومی انگلستان درباره پیشرفت برنامههای کاهش مصرف شکر در بریتانیا را در آدرس زیر بخوانید.
منبع:دندانه