ملکه ۹۳ساله راز لبخند اشرافیاش را فاش کرد

ملکه انگلستان در بازدیدی که به تازگی از بیمارستان ملی سلطنتی گوش و حلق و بینی و بیمارستان دندانپزشکی ایستمن انجام داد، اعتراف کرد سالها پیش دندانهایش را ارتودنسی کرده است.
به گزارش ایندیپندنت، بازدید از این دو بیمارستان که در حال تحقیق برای یافتن درمان اختلالات نادر دندانی و گوش و حلق و بینی هستند، اولین اقدام ملکه بعد از تعطیلات زمستانی خود در ساندرینگهام بود.
ملکه الیزابت که علیرغم ۹۳سال سن، دندانهایی سالم و کاملا مرتب در دهان دارد، در حین بازدید از یکی از طبقات بیمارستان که در آن خدمات تخصصی دندانپزشکی ارائه میشد، در مواجهه با کودکی که دندانهایش را ارتودنسی کرده بود گفت: «من هم زمانی دندانهایم را ارتودنسی کردم، خوشبختانه خیلی وقت پیش بود.» و خطاب به پسر ۱۰ سالهای که او هم براکت ارتودنسی روی دندانهایش داشت گفت: «من فکر میکنم این کار به نتیجهاش میارزد.»
ملکه در طبقه دندانپزشکی کودکان، با کودکان و والدینشان که در بازیهای خلاقانه شرکت میکردند ملاقات و با نحوه عملکرد تیم دندانپزشکی در انجام درمانهای دندانپزشکی بدون ترس و استرس آشنا شد.
ملکهی انگلستان تنها عضو خانواده سلطنتی نیست که دندانهایش را ارتودنسی کرده و بسیاری از نوههایش هم این درمان را بر روی دندانهایشان انجام دادهاند. ازجملهی آنها میتوان به شاهزاده هری اشاره کرد که دندانهای ارتودنسی شدهاش را در مراسم سالیانه حضور در کلیسای خانواده سلطنتی در روز کریسمس سال ۱۹۹۹ به نمایش گذاشت. علاوه بر این، شاهزاده خانمها بئاتریس و یوگی هم زمانی که شاهزاده ویلیام یک ریتینر (نگهدارنده بعد از درمان ارتودنسی) پشت دندانهای فک پایینش داشت، دندانهایشان را ارتودنسی کرده بودند.
منبع:دندانه
