تجهیزات دندانپزشکی تاج الدین
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تیغ مالیات، شکر مواد غذایی بریتانیا را برید!

تیغ مالیات، شکر مواد غذایی بریتانیا را برید!

 

بزرگترین تولیدکننده تنقلات در بریتانیا و ایرلند گام نخست را در کاهش مصرف شکر برداشت

کارخانه تولیدکننده محصولات نستله در بریتانیا و ایرلند، از سال ۲۰۱۵ تاکنون هفت و چهار دهم درصد شکر مصرفی در محصولاتش را کاهش داده ‌است.

هلن مینری (Helen Minnery)، رئیس انجمن دنتال هایجنیست‌ها و دنتال تراپیست‌های بریتانیا (BSDHT) به تازگی اعلام کرده است که تولیدکنندگان مواد غذایی و نوشابه‌های دارای شکر، در راستای مسئولیت اجتماعی خود از کاهش شکر مصرفی در محصولاتشان استقبال قابل‌توجهی کرده‌اند.

او می‌گوید: «تولیدکنندگان نوشیدنی‌ها و مواد غذایی شیرین، در مقابل سلامتی مشتریان خود مسئول هستند و به نظر می‌رسد مالیات بر روی شکر سرانجام توانسته است آنان را به انجام تغییرات ضروری در دستور تهیه مواد غذایی خود مجاب کند.»

سابقه کمپین کاهش مصرف شکر در مواد غذایی از طریق راهکارهای مختلف مانند وضع مالیات بر روی این ماده به دهه ۱۹۳۰ میلادی برمی‌گردد، اما این سیاست چندان به مذاق کسانی که نانشان را از شکر درمی‌آوردند خوش نمی‌آید و تمام تلاش خود را برای مبارزه با اجرایی شدن آن به کار می‌بندند. به همین دلیل است که وضع مالیات بر روی شکر، با مسائل سیاسی گره خورده است و کشورها برای عملی کردن آن با مشکلات زیادی مواجه هستند.

بریتانیا از جمله آخرین کشورهایی است که به وضع مالیات بر روی شکر همت گماشته است، اما میزان بالای کالری مصرفی مردم، وزارت بهداشت و خدمات انسانی این کشور را بر آن داشته است که در دستورالعملی، کاهش بیست درصدی کالری مواد غذایی را تا سال ۲۰۲۴ ضروری اعلام کند.

استفانو آگوستینی (Stefano Agostini) رئیس کارخانه نستله بریتانیا و ایرلند می‌گوید: «کاهش مصرف شکر در محصولات ما، چندان هم کار راحتی نیست. چرا که مصرف‌کنندگان غلات، بستنی، شیرینی و سایر محصولت شیرین نستله، طعم همیشگی آن‌ها را می‌پسندند و ما باید در کنار کاهش مصرف شکر، مزه این محصولات را هم مانند گذشته حفظ کنیم.»

او در پایان می‌گوید: «تلاش واحد تحقیق و توسعه کارخانه ما بر این است که در کنار حفظ طعم دلچسب محصولات، ارزش غذایی آن‌ها را افزایش دهد.»

گفتنی است کارخانه نستله بریتانیا و ایرلند متعهد شده است که تا پایان سال ۲۰۱۸ ده درصد از میزان شکر مصرفی در محصولات خود را کاهش دهد.

 

منبع:دندانه

0
دیدگاه‌های نوشته