شکلات شوگر فری هم به بازار میآید!
محققین شرکت نستله، روشی برای کاهش ۴۰ درصدی شکر موجود در شکلات بدون ایجاد تأثیر منفی بر طعم آن پیدا کردهاند. در این روش، ساختار شکر با استفاده از مواد غذایی طبیعی، به گونهای دیگر ساخته میشود تا بدون اینکه شکلات طعم دلپذیر خود را از دست بدهد، از شیرین کننده کمتری در آن استفاده شود. این دستاورد، سبب میشود این کمپانی استفاده از شکر را در محصولات خود، به نحو محسوسی کاهش دهد.
نستله، کیت کت و آئرو، در حال حاضر در حال ثبت اختراع خود هستند و از سال ۲۰۱۸ به بعد، در شیرینیهای خود از این جایگزین استفاده خواهند کرد. البته این کمپانی سوئیسی سال آینده توضیحات بیشتری درباره جزئیات یافته جدید خود ارائه میکند.
باید گفت این تحقیق، گامی همراستا با تلاشهای نستله برای تحقق بخشیدن به مسئولیت اجتماعی و تعهدات خود برای کاهش مصرف شکر در محصولاتش است. لازم به تذکر است تعهدات تغذیهای نستله، گستره وسیعی دارد که شامل کاهش شکر، چربی اشباع و نمک و افزایش مواد مغذی مانند ویتامینها، مواد معدنی و غلات کامل در محصولاتش میشود.
منبع:دندانه